Asigurări de personal

Susținem departamentele de resurse umane din organizații sau corporații în efortul de a atrage și fideliza cea mai importantă dintre resursele unei companii: profesioniștii.

Asigurări de sănătate

În parteneriat cu clinici și spitale de elită din țară și la nivel internațional, Obsidian Broker le oferă partenerilor săi soluții de asigurare medicală complete, acoperind procedurile necesare pentru prevenție, diagnostic și tratament.

Asigurarea de grup de sănătate pentru angajați

Tipul asigurărilor de sănătate incluse în pachetul salarial a devenit unul dintre cele mai importante criterii în evaluarea unui angajator.


Asigurarea de sănătate cu acoperire internațională

Obsidian Broker oferă acces la asistență medicală de înalt standard prin produse care permit tratamentul în clinici și spitale internaționale. În funcție de pachetul selectat, produsele de asigurare din portofoliul nostru permit tratamentul în clinici și spitale europene sau în unități medicale din întreaga lume.

Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate

Călătorim alături de partenerii noștri, preluând toate riscurile care ar putea amenința sănătatea în vacanțe, teambuilding-uri sau în deplasările de afaceri.


Asigurarea de accidente a angajaților

În accord cu exigențele legislative privind securitatea angajaților, planurile de asigurare realizate de consilierii Obsidian Broker acoperă toate riscurile derivate din activitatea profesională, în functie de nevoile și planul financiar al unei companii.

Asigurarea persoanei cheie

Susținem departamentele de resurse umane în eforturile de protejare, asigurare și retenție a angajaților cu un înalt potențial profesional, care activează în zone-cheie de responsabilitate din cadrul unei organizații.

Contacteaza-ne