Asigurări maritime

Suntem parteneri ai navigatorilor fluviali și a celor din Marea Neagră. Preluăm riscurile armatorilor și managerilor de companii maritime de transport sau de croazieră din România.

Asigurarea navelor (casco/hull)

O serie de incidente pot mări brusc și neprevăzut cheltuielile unei companii maritime, antrenând și o serie de alte pierderi suplimentare semnificative rezultate din întreruperea procesului de producție.

Asigurarea construcțiilor și reparațiilor de nave

Experții Obsidian Broker asigură toate tipurile de avarii produse în halele de construcții sau reparații navale, acoperind inclusiv lansări eșuate la apă sau pierderile antrenate de întârzieri în livrarea navei.

Asigurarea porturilor și terminalelor maritime

Asigurările destinate porturilor și terminalelor maritime din portofoliul Obsidian Broker sunt configurate luând în considerare toate riscurile la care este expus un operator în condițiile dinamicii comerțului actual.

Asigurarea navelor de agrement

Indiferent de tipul ambarcațiunii de agrement pe care îl dețineți, iaht, barcă cu pânze, cu motor sau de croazieră, Obsidian Broker oferă polițe de asigurare perfect adaptate, care acoperă toate tipurile de riscuri.

Asigurarea mărfurilor transportate pe mare


Companiile își pot asigura investițiile pentru diverse scenarii dezastruoase, de la incendii, explozii sau intemperii, până la inundație sau scufundarea navei, cheltuielile implicate de descărcarea mărfii într-un port de refugiu, piraterie, furt, jaf sau alte riscuri de depozitare.

Asigurarea riscului de neplată a salariilor echipajului (crewing)

Garanție a bunelor practici ale angajatorilor, polițele care acoperă riscul de neplată a salariilor fac parte din suita asigurărilor necesare echipajelor, preluând, în același timp, riscurile generate de terți pe care angajatorul le poate avea în cazul unor situații neprevăzute.

Asigurarea de răspundere a armatorilor, de tip P&I (Protection&Indemnity)

Nu există un formular de asigurare P&I standard. Fiecare poliță de asigurare de acest tip este creată cu termeni și condiții specifice pentru fiecare asigurat, în funcție de natura riscului și de caracterul și valoarea asigurării dorite.
Contacteaza-ne