Asigurări privind activele societăților comerciale

Antreprenorii își protejează investițiile transferând către o societate de asigurare riscurile cu privire la resursele economice ale companiei, active și utilaje pe care se bazează pentru profit și pentru continuarea activității.

Asigurarea clădirilor și a conținutului acestora, inclusiv echipamente și vehicule neînmatriculate

Polițele din portofoliul Obsidian Broker asigură totalitatea bunurilor și a imobilelor pe care se bazează o companie pentru generarea profitului și a altor beneficii viitoare.

Asigurarea pierderilor din întreruperea activității


Pe lângă bunurile și proprietățile avariate, distrugerea activelor sau a utilajelor unei firme antrenează pierderi pe termen lung, implicate de perturbarea ciclurilor de producție sau, uneori, de întreruperea totală a activității.

Asigurarea cheltuielilor suplimentare din întreruperea afacerii

În cazul unui dezastru, un antreprenor poate dispune o serie de cheltuieli suplimentare pentru redresarea companiei, de la cele care i-ar permite continuarea activității, la investițiile necesare pentru scurtarea perioadei de criză.

Asigurarea toate riscurile


Efortul de anticipare a riscurilor în domenii cu multiple vulnerabilități poate fi compensat în totalitate de polițele speciale care acoperă toate riscurile, atât cele proprii, cât și pagubele produse terților, devenind o modalitate unică de a garanta siguranța totală a unei investiții.

Asigurarea stocurilor de materii prime, materiale și stocuri de produse

Înțelegând deosebita lor importanță, Obsidian Broker asigură stocurile de materii prime, materiale și stocurile de produse, rezerve vitale pentru continuitatea activității unei companii, pentru folosirea deplină a capacității sale de producție și pentru satisfacerea operativă a cererii.

Asigurarea echipamentelor electronice


Pe măsură ce utilajele vechi sunt înlocuite cu linii performante și automatizate, echipamentele electronice devin resurse vitale pentru o companie, iar avarierea acestora produce serioase perturbări în fluxul de lucru și, în anumite cazuri, duce la întreruperea totală a activității.

Asigurarea avariilor accidentale la mașini, echipamente și utilaje

Echipa Obsidian Broker asigură toate tipurile de mașini, echipamente și utilaje a căror avariere ar aduce pagube importante unei companii, cauzând și întreruperea procesului de producție.

Asigurarea valorilor, inclusiv a numerarului în tranzit

Atelierele și magazinele de bijuterii cunosc beneficiile acestui tip de poliță, alături de muzee și galerii de artă, transportatorii obiectelor de valoare, companiile de minerit, instituțiile financiare sau atelierele de prelucrare a metalelor sau pietrelor prețioase.
Contacteaza-ne