Asigurări de riscuri agricole

Agricultorii vor găsi în Obsidian Broker un partener competent pentru a-și asigura investițiile în fața riscurilor care pot afecta culturile, animalele, utilajele sau angajații. Asigurarea riscurilor de producție a devenit o condiţie pentru dezvoltarea durabilă în agricultură.
Fermierii își protejează investițiile prin polițe care asigură atât animalele, cât și hambarele, grajdurile sau structurile agricole, alături de alte tipuri de bunuri ale fermei, de la cereale, fân și utilaje, la perimetrul gospodăriei și proprietățile asociate.

Asigurarea culturilor agricole


O dată cu modernizarea tehnologiei, agricultura experimentează noi concepte, de la agricultura precisă, la agricultura digitală sau agricultura inteligentă. Adaptându-se permanent acestor schimbări, asigurările agricole devin instrumente esențiale pentru dezvoltarea acestui domeniu strategic.

Asigurarea animalelor


Intensivă și specializată, zootehnia actuală vizează producții comerciale din ce în ce mai mari, în timp ce fermierii rămân preocupați de protejarea capitalului investit și a venitului, ambele amenințate de o serie de riscuri, de la focare epidemice și catastrofe naturale, la accidente.

Asigurarea pentru creșterea păsărilor domestice


Partener al marilor procesatori și al micilor antreprenori deopotrivă, Obsidian Broker oferă soluții de asigurare pentru protejarea investițiilor împotriva pierderilor care pot apărea într-o serie de scenarii dezastruoase pentru fermele de păsări.

Asigurarea instalațiilor și a echipamentelor de irigații

Într-un domeniu de activitate atât de dependent de condițiile meteorologice, investițiile în irigații și protejarea acestora sunt imperative absolute pentru orice fermier. Investițiile în infrastructura de irigații pot fi protejate prin polițe de asigurare speciale.

Asigurarea mașinilor și utilajelor agricole

Un utilaj defect poate întrerupe întregul proces de producție, antrenând costuri suplimentare greu de gestionat pentru fermieri. Asigurarea tehnicii şi a inventarului agricol este una dintre modalitățile de protejare a investițiilor în agricultură.
Contacteaza-ne