Beneficiile asigurării de sănătate de grup
ASF anunță că încă un Asigurator a părăsit piața RCA
noiembrie 26, 2021
Comerțul internațional cu bunuri în luna decembrie și în anul 2021
februarie 10, 2022

În acord cu exigentele contemporane legate de responsabilitate și prevenție, companiile acordă prioritate nevoilor de siguranță ale colaboratorilor permanenți, integrând în pachetul salarial asigurări private de sănătate sau abonamente la clinici private.

 

Asigurarea de sănătate oferă acces la asistență medicală de înalt standard prin produse care permit tratamentul în clinici și spitale internaționale. În funcție de pachetul selectat, produsele de asigurare din portofoliul nostru permit tratamentul în clinici și spitale europene sau în unități medicale din întreaga lume.

 

În funcție de necesitățile partenerilor noștri, acest tip de asigurare poate acoperi toate tipurile de asistență medicală, de la servicii stomatologice, consultații multi-disciplinare și analize de laborator, la tratamentul asociat bolilor cronice netransmisibile, printre care diabetul, cancerul sau bolile cronice cardiovasculare și respiratorii.
 

Costul asigurărilor de sănătate se deduce din venitul impozabil, în limita a 400 euro pe an pentru fiecare angajat.

 

Asigurările de sănătate de grup din portofoliul nostru sunt adaptabile, în funcție de dorințele asiguratului și de planul financiar al unei companii. Asigurăm toate tipurile de module de prestații medicale, de la analize și investigații medicale, tratament ambulatoriu sau servicii medicale asociate unei nașteri, la costurile implicate de tratament sau intervenții chirurgicale în toate tipurile de diagnostice severe. În funcție de opțiunile angajatorului, planul de asigurare include servicii medicale pentru menținerea sănătății si depistarea factorilor de risc.

 

Beneficiile Asigurării de Sănătate de Grup

 

  • Acoperiri opționale, la fel de esențiale. Flexibilitate în alegerea acoperirilor suplimentare în funcţie de nevoi şi buget.
  • Acoperire oriunde în lume. Sunt acoperite atât evenimentele petrecute în ţară, cât şi în străinătate.
  • Personalizare în funcţie de nevoi
  • Angajaţii tăi au posibilitatea includerii în asigurare a soţilor, soţiilor sau a partenerilor de viaţă.
  • 3 planuri de asigurare principale – AMBULATORIU, SPITALIZARE si STOMATOLOGIE, in functie de nivelul de protectie dorit
  • Flexibilitate in alegerea configuratiei de acoperiri – pana la 3 pachete diferite sub acelasi contract de asigurare, achizitionate in functie de nevoile specifice ale companiei si angajatilor
  • Acces in peste 1000 de locatii ale partenerilor furnizori de servicii medicale ai Allianz-Tiriac
  • Facilitati fiscale – deductibilitate in limita a 400 de euro/an/persoana asigurata atat pentru angajator, cat si pentru angajat­.

 

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

 

 

Contacteaza-ne