Asigurarea auto CASCO

Flota auto este unul dintre segmentele esențiale pentru buna desfășurare a unei afacerii, astfel încât strategiile de control și bună gestiune a acesteia reprezintă o prioritate pentru orice investitor. Proprietarii flotelor de camioane, autoutilitare sau autoturisme se pot baza pe experții Obsidian Broker, care vor oferi consultanță și produse de asigurare adaptate, astfel încât orice tip de investiție în acest domeniu să fie asigurată în fața multiplelor riscuri cu care se confruntă industria.

Traficul aglomerat și strategiile celorlalți șoferi de a-i face față reprezintă tot atâtea ocazii de risc, care ar putea antrena pagube și, totodată, pierderi financiare proprietarului. Camioanele răsturnate sau implicate în coliziuni sunt o realitate obișnuită pe șosele și în programele de știri, iar incendiile sau furturile pot antrena, de asemenea, consecințe neplăcute pentru un investitor. În cazuri mai severe, cum ar fi calamitățile naturale sau vandalismul, pierderile ar putea fi considerabile, greu sau imposibil de compensat.

Asigurarea CASCO preia riscurile pentru toate aceste scenarii, iar experții noștri vă vor oferi soluții adaptate nevoilor specifice ale unei afaceri, fie că parcul de mașini este compus din diverse tipuri de cap tractoare, din flote de autoturisme folosite în transportul urban sau pentru livrarea bunurilor.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne