Asigurarea clădirilor și a conținutului acestora, inclusiv echipamente și vehicule neînmatriculate

Furtunile, cutremurele sau alte calamități naturale pot distruge halele de producție sau stocurile de marfă, iar incendiile și exploziile, într-un lung șir de posibile accidente, pot indisponibiliza echipamentele sau mașinile aflate în patrimoniul unei companii.

Pe lângă pagubele directe, a căror remediere implică, de cele mai multe ori, costuri semnificative, distrugerea activelor sau a utilajelor unei firme antrenează pierderi pe termen lung, implicate de perturbarea ciclurilor de producție sau de întreruperea totală a activității. Având în vedere că astfel de dezastre pot antrena pagube de miliarde, trasferul riscurilor către o societate de asigurare reprezintă un punct crucial în protejarea unei investiții.

Polițele din portofoliul Obsidian Broker asigură totalitatea bunurilor și a imobilelor pe care se bazează o companie pentru generarea profitului și a altor beneficii viitoare. În urma unei analize adaptate, emitem polițe de asigurare atât pentru clădiri având destinația de sediu administrativ, cât și pentru hale de producție sau alte tipuri de construcții utilitare.

Polița acoperă totalitatea bunurilor aflate în aceste clădiri, de la piese de mobilier, utilaje sau stocuri de marfă, la materiale și materii prime.

Obsidian Broker vine în întâmpinarea constructorilor, a agricultorilor și tuturor categoriilor de antreprenori care dețin utilaje tractate sau autopropulsate, vehicule care, conform dispoziţiilor legale, nu sunt supuse înmatriculării. Echipamentele și vehiculele neînmatriculate pot fi asigurate pentru cazul pagubelor produse atunci când se află depozitate, dar și în timpul funcționării sau deplasării lor către punctele de lucru.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne