Asigurarea Construcții Toate Riscurile (CAR)

Proiectele de construcții pot fi periclitate de o mare varietate de riscuri în fiecare etapă ale dezvoltării lor, de la proiectare, la finalizare. Polița de asigurare „toate riscurile” destinată contractanților este importantă pentru evitarea pierderilor financiare uriașe pe care le-ar putea suporta antreprenorii în cazul unui dezastru.

Asigurarea tuturor riscurilor pentru contractanți (CAR) este o poliță care oferă acoperire pentru daune materiale și daune pentru terți sau daune-interese, cele două categorii principale de riscuri cu care se confruntă proiectele de construcție. Daunele aduse proprietăților pot acoperi construcția necorespunzătoare a structurilor, daune provocate în timpul unei renovări și daune aduse lucrărilor temporare. Asigurarea este potrivită pentru toate tipurile de lucrări de construcții civile, de la clădiri mici, până la ansambluri rezidențiale sau centre comerciale mari, de la drumuri până la canale de irigații, rezervoare de apă, stații de tratare a apelor reziduale, aeroporturi sau baraje.

O echipă Obsidian Broker specializată în proiecte complexe de evaluare în construcții va oferi consiliere pentru a adapta soluțiile de asigurare necesităților unei lucrări specifice.

Scopul acestei polițe este de a asigura că toate părțile implicate într-un proiect sunt acoperite, indiferent de tipul de daune aduse proprietății sau de cine a provocat daunele. Polița acoperă lucrările permanente sau temporare contractate, materialele și utilajele folosite pentru finalizarea acestora, inclusiv valoarea contractului și materialele sau alte bunuri oferite de beneficiar. Sunt asigurate și cheltuielile pentru curățarea perimetrului în cazul unui accident, costurile implicate de intervenția pompierilor sau a altor categorii profesionale implicate în redresarea dezastrului, inclusiv taxele pentru personalul implicat în realizarea lucrării, de la arhitecți, la consultanți și alte categorii de experți.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne