Asigurarea construcțiilor și reparațiilor de nave

Obsidian Broker deține în portofoliu polițe de asigurare care preiau riscurile în perioadele de construcție sau de reparații ale navelor, destinate șantierelor de construcții navale, antreprenorilor și subcontractorilor acestora.

Experții Obsidian Broker oferă consultanță, configurând, în funcție de nevoile partenerilor săi, polițe care să asigure toate tipurile de avarii care pot fi produse în halele de construcții sau reparații navale, acoperind inclusiv pierderile pe care proprietarul trebuie să le suporte ca urmare a întârzierilor în livrarea navei construite sau reparate. Sunt, de asemenea, acoperite și costurile generate de o eventuală lansarea eșuată la apă a navei sau cheltuielile prilejuite de contribuția navei la o avarie comună.

Produsele de asigurare din portofoliul Obsidian Broker destinate acestui segment acoperă asigurarea corpului, a mașinilor, instalațiilor și echipamentelor navei aflate în construcție sau în reparații, fie că aceste lucrări se fac într-un șantier sau în alte tipuri de ateliere aparținând constructorului. Sunt asigurate și riscurile cu privire la echipamentele cumpărate - subansamble, instalații sau echipamente montate de subcontractori - împotriva pagubelor cauzate de diverse tipuri de incidente, de la incendiu, explozie sau defecte latente, la greșeli de proiectare sau coliziune.

Ca în cazul tuturor celorlalte riscuri pe care le preluăm, dorim să ne cunoaștem clientul, astfel încât să putem adăuga valoare configurării poliței. Acest lucru implică evaluări ale șantierelor navale, astfel încât să putem identifica necesitățile concrete ale acestora, pentru a alege soluții de asigurare adaptate.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne