Asigurarea de avarii la motorul aeronavei

Asigurarea motoarelor aeronavelor începe acolo unde se încheie acoperirea asigurării de carenă. Dacă asigurarea de carenă acoperă, în general, daune neașteptate din cauze externe, cum ar fi izbirea unor păsări în zbor, aceasta nu se extinde la deteriorarea motorului atribuită cauzelor operaționale sau interne.

Destinată tuturor categoriilor interesate, inclusiv piloți și proprietari de aeronave private, asigurarea motoarelor de aeronave poate fi o completare utilă asigurării de carenă, în special pentru motoarele de aeronave și turbinele de ultimă generație.
Clauze suplimentare asigură orice defecțiune a motorului și a instalațiilor conexe, atât împotriva accidentelor, cât și împotriva defectelor latente. Acest tip de poliță preia răspunderea pentru o largă varietate de tipuri de accidente, de la erori de proiectare, dezmembrare sau explozie, la aruncarea în timpul funcționării a unor părţi componente, defecţiuni sau erori ale dispozitivelor de protecţie sau pătrunderea accidentală de obiecte străine în corpul motorului.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne