Asigurarea de răspundere a constructorilor pentru lucrările executate

O serie de factori neprevăzuți, de la calamități naturale la accidente sau acțiuni de vandalism, ar putea distruge atât lucrările executate de un constructor, cât și echipamentele și utilajele de pe șantier.

Antreprenorii consideră extrem de utilă această asigurare, care acoperă eventualele pagube materiale produse pe șantier, preluând riscurile de răspundere ale constructorului cu privire la lucrarea executată. O serie de factori neprevăzuți, de la calamități naturale la accidente sau acțiuni de vandalism, ar putea distruge atât lucrările executate de un constructor, cât și echipamentele și utilajele de pe șantier.

Un astfel de incident poate antrena cheltuieli suplimentare, de înlăturare a resturilor și curățare a locului, alături de onorariile arhitecților și proiectanților sau onorariile speciale pentru echipele de pompieri sau pentru alte categorii de specialiștii angrenați soluționarea situației.

Acest tip de poliță le oferă antreprenorilor siguranța că, în caz de daună, vor beneficia de protecție financiară.

Experiența și competența echipei Obsidian Broker în evaluarea circumstanțelor care au produs evenimentele și în evaluarea nevoilor concrete ale asiguratului pot face diferența într-un mediu deosebit de tensionat. Evaluăm aceste variante încă de la configurarea și emiterea polițelor, oferind flexibilitate și o analiză personalizată, astfel încât să adaptăm aceste produse de asigurare nevoilor reale ale partenerilor noștri.

Susținem profesionalismul și bunele practici pe șantiere. Pagubele datorate unor greşeli de proiectare și reparațiile care ameliorează defectele de material sau execuţie nu intră sub acoperirea acestei polițe.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne