Asigurarea de răspundere a transportatorului pentru mărfurile transportate (CMR)

Pe măsură ce economia mondială continuă să se extindă, cresc și volumele și complexitatea transporturilor internaționale de marfă. Obsidian Broker oferă o gamă cuprinzătoare de produse special concepute pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai complexe și în continuă schimbare ale expeditorului de marfă actual.

Dacă ați investit în afaceri de import-export, trebuie să știți cât de importantă este asigurarea mărfurilor, o poliță care preia riscurile pentru livrarea produselor în stare corespunzătoare. Sumele necesare pentru expediție sunt considerabile și nu de puține ori se întâmplă ca antreprenorul să ignore importanța asigurării, așa că, ocazional, este posibil să suporte pierderi.

Această poliță oferă tipuri de acoperire pe care, de regulă, transportatorii nu le au și, oricum, răspunderea acestora poate fi mai mică decât valoarea mărfurilor dvs. Nu în ultimul rând, legile și convențiile pentru transporturi includ limitări care pot reduce compensația la o anumită sumă pe kilogram, ceea ce de cele mai multe ori este în dezavantajul investitorilor, deoarece este posibil ca plățile să nu corespundă întotdeauna valorii încărcăturii.

Asigurarea Mărfurilor oferă acoperire împotriva tuturor tipurilor de riscuri în timpul expedierii, pierdere fizică sau deteriorare a încărcăturii din orice cauză externă. Polița este destinată tuturor categoriilor de proprietari ai bunurilor transportate și oricărui tip ce transport ales de aceștia, fie pe uscat, transport maritim sau aerian. Este un produs flexibil, care permite asigurarea bunurilor care fac obiectul transportului, inclusiv cheltuielile de transport, vamale, precum și alte cheltuieli asociate.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne