Asigurarea de răspundere civilă a caselor de expediție / intermediari de transport rutier

Casele de expediție cu activitate pe teritoriul național sau la nivel internațional au un partener competent în Obsidian Broker, care preia riscurile pentru orice daună fizică adusă bunurilor, precum şi pentru orice pierdere financiară datorată erorilor sau culpei în exercitarea profesiunii de transportator.

Această asigurare oferă acoperire pentru toate transporturile terestre realizate cu camioane și alte vehicule utilitare, preluând riscurile pentru o serie de posibile incidente, precum furtul, daunele produse în urma unei coliziuni și alte riscuri conexe. Transportatorul este responsabil din momentul preluării în gestiune a mărfurilor și până în momentul predării acesteia la punctul de destinație. Posibilele sale erori profesionale pe întreaga durată a acestui traseu sunt acoperite de această poliță.
Asigurarea de răspundere civilă a caselor de expediție este o „acoperire cu răspundere limitată” și vizează culpe ale transportatorului, cum ar fi pierderea sau distrugerea totală sau parțială a mărfurilor, precum și alte pierderi financiare prilejuite omisiuni sau erori comise fără intenție în perioada de depozitare sau de redirecționare a mărfurilor.
Acest tip de asigurare mai acoperă:
  • Cheltuielile de judecată
  • Cheltuielile de judecată rezultate din procesul civil
  • Costurile de înlocuire a documentelor deteriorate sau pierdute
  • Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

    Contacteaza-ne