Asigurarea de răspundere civilă generală

Evocată deseori în discursul public în cazul accidentelor de muncă sau a tragediilor produse în clădiri aparținând unor companii, polița de răspundere civilă generală acoperă toate tipurile de prejudicii aduse terților, de la daune materiale sau vătămări corporale, la prejudicii financiare sau de imagine.

Unii clienți chiar ar putea să condiționeze semnarea contractelor de cumpărarea unei polițe de răspundere civilă generală, așadar, chiar dacă nu este impusă prin lege, acest tip de asigurare ar trebui să fie o prioritate pentru orice antreprenor.

Scenariile unui posibil risc sunt nenumărate, pornind de la cel mai simplu dintre acestea: în timpul unei vizite la birou, un client alunecă și este accidentat. Fără asigurare de răspundere civilă generală, antreprenorul ar putea fi singurul responsabil pentru toate cheltuielile medicale și legale aferente perioadei de recuperare. În cazul complexe, un antreprenor ar putea plăti cu întreaga afacere, inclusiv cu averea personală, daunele care i se impută.

Garantăm competența și bunele practici ale partenerilor noștri, preluând în totalitate riscurile asociate domeniului lor de activitate privind eventualele pagube produse accidental terților - clienți, angajați sau furnizori.

Cu o asigurare de răspundere civilă adecvată, antreprenorii pot să-și deruleze fără griji activitatea, pentru că pagubele pe care le-ar putea produce accidental altora vor fi acoperite. Acest tip de asigurare, eliberată în urma unei evaluări tehnice, reprezintă totodată și o garanție că un antreprenor respectă atât legislația de prevenție în vigoare, cât și normele, etica și metodologiile recomandate de lucru. Chiar și atunci când o companie funcționează perfect, însă, accidentele rămân în continuare posibile. Asigurarea acoperă o arie largă de incidente, de la daune materiale, la vătămări corporale sau deces.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne