Asigurarea de sănătate cu acoperire internațională

Prin partenerii săi internaționali, companii cu reputație la nivel mondial pentru înalte standarde și bune practici, Obsidian Broker își consiliază clienții pentru alegerea celor mai potrivite soluții existente pe piața mondială a asigurărilor de sănătate.

Utilizând soluții pragmatice de eficientizare a costurilor, Obsidian Broker oferă acces la asistență medicală de înalt standard prin produse care permit tratamentul în clinici și spitale internaționale. În funcție de pachetul selectat, produsele de asigurare din portofoliul nostru permit tratamentul în clinici și spitale europene sau în unități medicale din întreaga lume.

În funcție de necesitățile partenerilor noștri, acest tip de asigurare poate acoperi toate tipurile de asistență medicală, de la servicii stomatologice, consultații multi-disciplinare și analize de laborator, la tratamentul asociat bolilor cronice netransmisibile, printre care diabetul, cancerul sau bolile cronice cardiovasculare și respiratorii. Polițele asigură spitalizarea și, în cazul diagnosticelor severe, servicii de transplant de organe sau de măduvă osoasă.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne