Asigurarea echipamentelor electronice

Pentru industria navală, echipamentele de navigare și comunicații au un rol vital. O importanță comparabilă o are aparatura medicală și de laborator pentru un spital sau echipamentele de înregistrare și transmisie pentru un specialist în securitate sau pentru un distribuitor de televiziune.

Asigurarea echipamentelor electronice reduce riscurile în domenii importante sau strategice și este esențială pentru toate tipurile de organizații. Întreaga tehnică de calcul și telecomunicații aflată în patrimoniul unei companii, de la calculatoare, imprimante, sau faxuri, la stații radar sau sisteme de localizare, reprezintă resurse importante pentru bunul mers al activității.

Pe măsură ce utilajele vechi sunt înlocuite cu linii performante și automatizate, echipamentele electronice devin resurse vitale pentru o companie, iar avarierea acestora produce serioase perturbări în fluxul de lucru și, în anumite cazuri, duce la întreruperea totală a activității. Astăzi, tehnologia este vitală pentru orice tip de afacere, deci trebuie să vă asigurați că, independent de situațiile neprevăzute, activitatea companiei este securizată.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne