Asigurarea mijloacelor de transport feroviar

Industria feroviară este una dinamică și complexă. Din păcate, pagubele pe care le înregistrează din când în când sunt întotdeauna costisitoare. Doar cei care sunt familiarizați cu domeniul pot înțelege pe deplin complicatele tipuri de expuneri la risc în cazul materialelor rulante feroviare. O defecțiune a materialului rulant poate provoca întârzieri și perturbări ale serviciilor de transport sau chiar poate duce la accidente de deraiere catastrofale.

Dincolo de efortul de a păstra trenurile și infrastructura feroviară în bună stare și operaționale, prin transferul riscurilor, o companie creează o cultură axată pe protejare a investiției, a angajaților, a pasagerilor și a publicului, reducând în același timp semnificativ costul total al riscului potențial.

Companiile feroviare, agențiile publice și organizațiile industriale se bazează pe Obsidian Broker pentru cele mai bune soluții de asigurare, adecvate celor mai dificile probleme întâmpinate în activitățile actuale de transport terestru.

Prin partenerii săi internaționali, experți și evaluatori în industria feroviară și societăți de asigurare cu reputație internațională, Obsidian Broker acoperă întreaga sferă de activitate a industriei, inclusiv toate serviciile de pasageri, toate clasele de transport și de marfă și toate părțile interesate, financiare și operaționale.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne