Asigurarea persoanei cheie

Obsidian Broker deține în portofoliu polițe speciale de asigurare pentru directori, manageri de vânzări sau de proiect sau orice angajat ale căror atribuții au o influență semnificativă asupra realizării obiectivelor strategice ale societății.

Susținem departamentele de resurse umane în eforturile de protejare, asigurare și retenție a angajaților cu un înalt potențial profesional, care activează în zone-cheie de responsabilitate din cadrul unei organizații. Respectând așteptările unui specialist cu înalt grad de profesionalizare, acest tip de poliță reprezintă un excelent semn de recunoaștere a competenței și importanței unui salariat, devenind, astfel, un instrument important de fidelizare a acestuia.

Asigurarea de răspundere a administratorilor și a ofițerilor (adesea numită „D&O”) este o asigurare de răspundere civilă plătibilă ca indemnizație (rambursare) pentru pierderi sau avansarea costurilor de litigii în cazul în care un asigurat suferă o astfel de pierdere ca urmare a unei acțiuni în justiție introdusă pentru presupuse fapte ilegale în calitatea lor de directori și ofițeri.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne