Asigurarea pierderilor rezultate din întreruperea activității

Strategiile de prevenție și tehnicile de fluidizare a proceselor din fluxul de producție nu pot anticipa accidentele sau intemperiile care amenință să întrerupă activitatea unei companii, antrenând pierderi bănești semnificative. Pe lângă bunurile și proprietățile avariate, distrugerea activelor sau a utilajelor unei firme antrenează pierderi pe termen lung, rezultate din perturbarea ciclurilor de producție sau, uneori, de întreruperea totală a activității.

Evenimentele meteorologice extreme și alte dezastre naturale se situează pe primul loc printre factorii care au provocat în ultimii ani perturbări semnificative multor afaceri. Dar incendiile, inundațiile și furtunile sunt doar câteva dintre evenimentele care pot întrerupe brusc activitatea unei organizații. Există, de asemenea, evenimente create de om, cum ar fi atacurile teroriste sau cibernetice, care pot afecta incredibil de repede chiar și marile afaceri. Acesta este motivul pentru care asigurarea pierderilor provenite din întreruperea activității este mai importantă ca niciodată pentru a garanta succesul unei organizații.

Transferul acestui tip de risc către o societate de asigurare reprezintă un imens sprijin pentru un antreprenor, care, va avea astfel șansa să își recupereze toate pierderile și să fie repus în situația în care s-ar fi aflat dacă nu s-ar fi produs dezastrul.

Asigurarea pierderilor financiare din riscuri asigurate compensează atât profitul pierdut din cauza intreruperii activității, cât și cheltuielile operaționale ocazionate de relocare sau de salariile și alte obligații de plată apărute în perioada de reconstrucție.

În funcție de tipul de poliță ales, investitorul poate solicita refacerea proprietății avariate și a capacității și nivelului de producție obișnuit, alături de refacerea cifrei de afaceri.

Cere o analiza personalizata completand formularul de mai jos!

Contacteaza-ne