Asigurarea riscului de fraudă (Crime Insurance)

Asigurarea riscului de fraudă protejează o afacere - proprietatea, mărfurile, numerarul și valorile mobiliare ale acesteia - împotriva pierderilor financiare cauzate de acțiuni penale ale angajaților sau ale terților, de la delapidare, falsuri și jaf, la furt sau fraude. Pe lângă stragiile proactive destinate gestionării riscului de fraudă, care implică proceduri de detectare și evaluare a vulnerabilităților unei organizații, autoritățile de management pot transfera acest tip de riscuri unei companii de asigurări.

Polița acoperă pierderile în bani sau titluri cauzate de furt, dispariție sau distrugere, atunci când banii sau titlurile se află în sediul companiei asigurate, dar și în afara spațiilor comerciale, dacă valorile sunt transportate de un curier al companiei sau la bordul unei mașini blindate. Polița acoperă daune aduse clădirilor sau spațiilor, precum și daune produse oricărui seif închis sau registru de marcat, dacă acestea rezultă din furt sau tentativă de furt, tâlhărie sau efracție. Sunteți asigurat, de asemenea, și pentru pierderile sau daunele antrenate de transferul fraudulos de bani sau în cazul dispariției bunurilor unui client, dacă angajații dvs lucrează la sediul acestuia.

Asigurarea va acoperi pierderile dacă cecurile, biletele la ordin sau alte instrumente de plată sunt sustrase și falsificate de terți. Această asigurare acoperă și plata taxelor legale în cazul în care o companie este acționată în judecată pentru că a refuzat să plătească un cec falsificat sau bilet la ordin.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne