Asigurări în aviație

În fiecare moment, peste 10.000 de avioane se află în zbor, la nivel mondial. Alături de partenerii noștri internaționali, preluăm toate riscurile din aviația comercială, militară și pentru zborurile private din România, astfel încât aceste călătorii să fie cât mai sigure.

Asigurarea aeronavei "tip Casco": All Risks / Pierdere totală / Riscul de război

Modernizarea flotelor aeriene a favorizat creșterea numărului orelor de zbor, a valorii mărfurilor cargo și a numărului pasagerilor transportați, obligând operatorii și companiile aeriene să dezvolte strategii complexe operaționale, de securitate și de transfer al riscurilor.

Asigurarea de avarii la motorul aeronavei


Asigurarea motoarelor de aeronave poate fi o completare utilă asigurării de carenă, în special pentru motoarele de aeronave și turbinele de ultimă generație.

Asigurarea răspunderii față de pasageri, inclusiv bagaje și marfă

În conformitate cu reglementările și tratatele internaționale, companiile aeriene trebuie să-i despăgubească pe terții prejudiciați, inclusiv pe proprietari sau pasagerii ale căror bagajele sau marfă transportată au fost deteriorate, întârziate sau pierdute.

Asigurarea de răspundere civilă aviatică


Numărul călătorilor cu avionul a crescut, potrivit estimărilor Asociației Internaționale de Transport Aerian, de la două miliarde anual în 2005, la peste patru miliarde în 2017, dezvoltare care a ridicat permanent exigențele organismelor care reglementează acest domeniu.

Asigurarea de accidente pentru personalul navigant

Piloții și echipajul unui avion sunt expuși unui set mare de pericole, inclusiv zborul în diverse tipuri de condiții meteorologice sau către aeroporturi din state cu instabilitate politică.
Contacteaza-ne