Construcții

Sectorul Construcțiilor a experimentat o perioadă de creștere importantă în România și predicțiile pentru următorii ani sunt bune. Pentru acest sector, consultanța de risc și asigurările sunt esențiale pentru că ajută marile societăți de construcții să evită pierderi financiare uriașe, frecvent întâlnite în sector.

O echipă de consilieri cu experiență în contractele de achiziții publice oferă asistență în parteneriate pe termen lung, pentru siguranța companiilor care derulează contracte cu instituțiile publice.

Garanții Financiare

Proiectele de construcții pot fi periclitate de o mare varietate de riscuri în fiecare etapă a dezvoltării lor, de la proiectare, la finalizare. Polița de asigurare „toate riscurile”, destinată antreprenorilor din domeniul construcțiilor sau construcțiilor-montaj, este importantă pentru evitarea pierderilor financiare uriașe pe care aceștia le-ar putea suporta în cazul unui dezastru.

Asigurarea Construcții Toate Riscurile (CAR)

De la începutul lucrărilor și până la finalizarea acestora, șantierele se confruntă cu o serie de pericole care ar putea antrena costuri uriașe pentru un antreprenor și pentru toți cei implicați în proiect. Prin urmare, este important ca fiecare dintre clienții noștri să obțină acoperirea potrivită pentru proiectele în care sunt angrenați, pentru a se asigura că nu vor suferi nicio pierdere inutilă în urma unui incident neprevăzut.


Asigurarea lucrărilor de construcții -montaj (EAR)

Asigurarea de răspundere a constructorilor pentru lucrările executate

Asigurarea de răspundere civilă față de terți a deținătorilor de vehicule și utilaje neînmatriculabile

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne