Obsidian Broker anunță diversificarea gamei de servicii prin parteneriatul cu Scala Assistance
ASF a publicat tarifele de referință pentru polițele RCA, persoane juridice
aprilie 27, 2021
Dacă ai știi că poți să-ți securizezi profitul și viitorul afacerii tale printr-un instrument ce trebuie să fie un cost normal de business, l-ai ignora?
mai 26, 2021

Compania de brokeraj în asigurari, Obsidian Broker, anunță diversificarea gamei de servicii prin parteneriatul cu Scala Assistance, firma care deține Roviniete.ro, primul website care a introdus în România achiziția rovinietelor prin internet. Noul parteneriat vizează facilitarea plăților pentru asigurarea RCA pentru persoanele fizice, completând astfel oferta de servicii de pe platforma roviniete.ro. 

 

Roviniete.ro, primul website care a introdus în România achiziția rovinietelor prin internet, este un brand deținut de Scala Assistance SRL, companie care a intrat pe piața de profil în anul 2007 când a adus pentru prima dată în România conceptul de vânzare online a vinietelor. Scala Assistance, condusă de Radu Banzea, este acum printre cei mai importanți jucători locali din piața de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacționând milioane de plăți pentru clienții săi. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, și investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și diversificarea gamei de servicii.

 

Compania de brokeraj Obsidian are in vedere oferirea de servicii profesionale de management de risc si consultanta de asigurari pe segmentul corporate, adresandu-se in principal intreprinderilor mici si mijlocii care doresc solutii personalizate de gestiune a riscurilor si optimizarea programelor de asigurari. Noul parteneriat este complementar serviciilor Obsidian Broker iar avantajele plaformei roviniete.ro sunt evidente. Persoanele fizice pot efectua toate plățile pentru drum (RCA, Rovinieta, Huvinieta, taxa de pod, alerte de reamintire) mai facil, simplificând foarte mult procesul de achiziție a taxei de drum sau a unei polițe de asigurare RCA. Polița de asigurare se emite automat pe adresa de email indicată și poate fi folosită în format electronic, odată ce s-au completat toți pașii, inclusiv plata. Deși se poate folosi exclusiv în format electronic, conform noilor legi în vigoare, în caz de nevoie, clientul o poate imprima singur pe hârtie albă, imprimarea pe hârtie verde ne mai fiind obligatorie.

 

Scala Assistance SRL este autorizată de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) pentru activitatea de distribuție asigurări, prin calitatea de asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL.

Începând de astăzi, cei interesați pot accesa platforma pentru achiziții sau alerte de expirare la adresa www.roviniete.ro.

 

 

Contacteaza-ne