Asigurarea de accidente a angajaților

Produsele de asigurare oferite de Obsidian Broker întregesc portofoliul soluțiilor pentru prevenirea accidentelor de muncă și monitorizare a angajaților, fie cei aflați în clădiri de birouri sau cei care lucrează în condiții speciale, în medii riscante sau în izolare.

În accord cu exigențele legislative privind securitatea angajaților, soluțiile de asigurare realizate de consilierii Obsidian Broker au prețuri avantajoase și acoperă toate riscurile derivate din activitatea profesională, în funcție de nevoile și de planul financiar al unei companii.

În ciuda respectării stricte a măsurilor de protecție a muncii și implementării lor potrivit prevederilor legale, cazuistica înregistrează o mulțime de cazuri nedorite, oameni care au suferit atacuri de panică, AVC sau infarct sau care au fost implicați în toate tipurile de accidente de muncă. Răspunderea angajatorului, în astfel de cazuri, este imensă, iar costurile antrenate sunt, de cele mai multe ori, semnificative.

Polițele de asigurare dedicate acestui sector sunt flexibile, începând de la asigurarea riscurilor de bază – invaliditate permanentă și deces. În funcție de propriile planuri bugetare, angajatorul poate opta pentru o serie de acoperiri suplimentare, de la indemnizația zilnică de spitalizare, la cheltuieli efectuate in cazul interventiilor chirurgicale, fracturilor, arsurilor și altor tipuri de vătămări severe în timpul programului de muncă.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne