Asigurarea de grup de sănătate pentru angajați

Tipul asigurărilor de sănătate incluse în pachetul salarial a devenit unul dintre cele mai importante criterii în evaluarea unui angajator. În acord cu exigentele contemporane legate de responsabilitate și prevenție, companiile acordă prioritate nevoilor de siguranță ale colaboratorilor permanenți, integrând în pachetul salarial asigurări private de sănătate sau abonamente la clinici private.

Dovadă a angajamentului pe termen lung și al bunelor practici în relațiile de muncă, asigurările de sănătate reprezintă un instrument important de motivare și fidelizare a personalului. Obsidian Broker oferă consiliere în alegerea soluțiilor optime și configurează produse de asigurare adaptate nevoilor tuturor partenerilor săi, de la companii dezvoltate, la cele care se află în plin proces de extindere, acordând astfel o importanță sporită fidelizării angajaților. Susținem, prin soluții personalizate, strategiile departamentelor de resurse umane pentru o rată ridicată de retenție a personalului și pentru atragerea profesioniștilor de valoare.

Asigurările de sănătate de grup din portofoliul nostru sunt adaptabile, în funcție de dorințele asiguratului și de planul financiar al unei companii. Asigurăm toate tipurile de module de prestații medicale, de la analize și investigații medicale, tratament ambulatoriu sau servicii medicale asociate unei nașteri, la costurile implicate de tratament sau intervenții chirurgicale în toate tipurile de diagnostice severe. În funcție de opțiunile angajatorului, planul de asigurare include servicii medicale pentru menținerea sănătății si depistarea factorilor de risc.

Costul asigurărilor de sănătate se deduce din venitul impozabil, în limita a 400 euro pe an pentru fiecare angajat.

Cere o analiză personalizată completând formularul de mai jos!

Contacteaza-ne